Skip to main content

Kontor hos BASE Business Bjerringbro giver gode
muligheder for din
virksomhed

BASE Business udlejer kontorlokaler i Bjerringbro. Men vi er andet end kontorer. Vi er et erhvervscenter, som sikrer at rammerne for din virksomhed kan tilpasses i takt med, at din virksomhed udvikler sig.

I smørhullet mellem Viborg, Randers og Silkeborg ligger BASE Business Bjerringbro, og vi har lige nu kontorer, værksteder og lager til leje. Måske det er her, din virksomhed skal flytte hen?

Hvorfor vælge kontor hos BASE Business i Bjerringbro?

Bjerringbro er en stærk erhvervsby. Én af landets største virksomheder – GRUNDFOS – har sit hovedsæde her, og byen har mange både etablerede og nye virksomheder, som trives og udvikler sig.

Beliggenheden er optimal i forhold til at rekruttere medarbejdere: Midt mellem Silkeborg, Viborg og Randers og med direkte togforbindelse til Aarhus, er her et stort opland at rekruttere medarbejdere fra. Og kunder i øvrigt.

Passer BASE Business til mine behov?

Fleksibilitet er et af nøgleordene her hos os. Vi ved nemlig, hvordan det er at drive virksomhed: Det går op. Og det går ned. Med tiden udvikler din virksomhed sig, og det er sjældent, det er i en helt lige linje, eller alt går efter planen. Måske havde du tænkt, det bare skulle være dig i virksomheden – men pludselig dukker der muligheder op, der giver dig mod på vækst. Eller krisen kradser i samfundet, og du må skære ind til benet og skalere ned.

Under alle omstændigheder, har BASE Business Bjerringbro et helt klart mål om at hjælpe vores virksomheder, så godt vi kan. Og med mange forskellige lokalestørrelser, værksteder og lagerområder, så kan vi sikkert lave en løsning, der passer til din virksomhed. Og når dit behov ændrer sig over tid, så hjælper vi dig med at tilpasse rammerne, så du undgår at flytte lokation.

 Hvad sørger BASE Business for?

Hos BASE Business ser vi det som vores fornemmeste opgave at sørge for al praktikken, så du kan fokusere på din virksomhed.

Med i prisen hos BASE Business får du:

 • Rengøring
 • Vedligehold af lokaler
 • Vedligehold af udenomsarealer
 • Mødelokaler
 • Kantine med mulighed for frokostordning og mødeforplejning
 • Netværk med andre virksomheder
 • Mulighed for at deltage i sociale arrangementer i huset: Fx. BASEbar, julefrokost og sommerfest.
 • Gratis parkering lige ved døren

Book en fremvisning – helt uforpligtende

Du er mere end velkommen til at komme forbi BASE Business Bjerringbro til en snak om mulighederne her for din virksomhed. Uanset om du kun er dig, du har medarbejdere – eller overvejer at få det, så har vi plads til din virksomhed her.

Tag fat i Karoline og book en fremvisning allerede i dag

Karoline Lynggaard

Direktør

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset BASE Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

  Du kan forvente at modtage ca. 10 nyhedsbreve om året.
  Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af de mails, vi sender.
  Privatlivspolitik