Skip to main content

Inspirationstur til
Hamborg

BASE Business har været på inspirationstur til Hamborg. Og lad os bare være ærlige: Hamborg og Bjerringbro er IKKE det samme… Du får her et hurtigt overblik over de væsentligste forskelle på at være en del af et kontorfællesskab i Bjerringbro og Hamborg…

Kaffe
I en lille gade i Hamborg ligger det nye kontorfællesskab 4 Walls 
SE HER i en gammel bygning restaureret og smagfuldt indrettet af to unge kvinder, der tidligere har arbejdet i modebranchen. Og nu driver de det lille drop-in arbejdsfællesskab i Hamborg, hvor man kan få VIRKELIG god kaffe og leje VIRKELIG dyre mødelokaler.

Hos os er kaffen ret almindelig… Til gengæld er vores mødelokaler langt billigere. Og større. Og faktisk kan du også “droppe ind” hos os, og sidde i vores arbejdscafé med din arbejdscomputer en dag, du har brug for luftforandring.

Udsigten

Vi var på besøg i et kontorfællesskab, der ligger på 8. etage midt i Hamborg. Med formidabel udsigt.

Og nej, det kan vi ikke helt tilbyde hos BASE… Til gengæld er her gratis parkering. Og vinduer i ALLE kontorer – det var der faktisk ikke i Hamborg.

Office.one har fire lokationer i Hamborg.

Fællesskabet – eller mangel på samme

I Hamborg virkede det ikke til, at man brugte begrebet “Netværk” specielt meget. Faktisk var der meget stille, de steder vi var, og folk sad bag lukkede døre og tonede ruder og arbejdede. Hvis altså de overhovedet var der. På BASE synes vi, det er vigtigt, at man opbygger et lokalt netværk virksomhederne imellem, og laver jævnligt arrangementer for lejere i huset og eksterne virksomheder i Bjerringbro og omegn.

Se aktuelle Events her.

Den personlige betjening

Der er ingen tvivl om, at i Hamborg er det at drive et kontorhotel “Big Business”, og hos BeeHive, er alting automatiseret. Man opretter sig online, får en kode og kan så låse sig ind i kontorfællesskaber rundt om i byen. Her kan man sidde i åbne rum og arbejde, eller man kan booke lukkede kontorer i dage og uger – dog max en måned. BeeHive er et start-up, og de har selv udviklet det automatiserede koncept. Som vi tænker, de gerne vil sælge til andre kontorfællesskaber, når det er færdigtestet og færdigudviklet.

Hos BASE synes vi den personlige kontakt er vigtig, og vi sætter en ære i at være fleksible over for vores lejere – vi arbejder nemlig først og fremmest ud fra et formål om, at hos os skal virksomheder trives og have rum og mulighed for at udvikle sig.

Indretningen

Vi har det sidste års tid gjort nogle tiltag for at opgradere indretningen her i huset. Vi har blandt andet malet vægge, sat store logoer op ved indgangene og indrettet en arbejdscafé. Men efter besøget i Hamborg, er vi blevet inspireret til at gøre endnu mere ved indretningen. Så vi, selvom vi ligger i Bjerringbro, kan skabe endnu mere inspirerende rammer for dit arbejdsliv

Bjerringbro er ikke Hamborg… men vi ligger ret godt i smørhullet mellem Silkeborg, Viborg, Randers og Aarhus. Så hvis du bor i området omkring Bjerringbro og har en virksomhed – så skulle du måske overveje at flytte den ind på BASE?

Du er i hvert fald velkommen til at tage kontakt, og aftale en rundvisning og en snak om mulighederne.

Kontakt Karoline Lynggaard på mobil 5134 3216 eller mail kl@basebusiness.dk  for en fremvisning.

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset BASE Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

    Du kan forvente at modtage ca. 10 nyhedsbreve om året.
    Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af de mails, vi sender.
    Privatlivspolitik