Skip to main content

Trænger du til at komme ud af hjemmekontoret?

– vi har plads til dig på BASE

På BASE har vi en række mindre kontorer, som danner rammerne for små selvstændige og ansatte, der arbejder for virksomheder langt væk.

Vi har været forbi to af de små kontorer, og spurgt hvad det giver dem, at være en del af BASE Business. Mød Bettina, som er solo-selvstændig og Tina, der arbejder for en virksomhed i København.

Bettina – bor i Bjerringbro og er soloselvstændig:

“Jeg flyttede min virksomhed ind på BASE Business, da jeg flyttede til Bjerringbro for halvandet år siden. Jeg har altid siddet enten hjemme eller i åbne  kontorfællesskaber… Men på BASE har jeg mit eget kontor, et godt fællesskab og endda et lille værksted.

Det er rigtig dejligt, at jeg kan lukke min dør, når jeg skal fokusere – og tale og sparre med andre over frokosten, når jeg har brug for det.

Og så er det også rart, at jeg ikke behøver slå græs og lægge vasketøj sammen inden kundemøderne,” siger Bettina og smiler.

Bettina arbejdede hjemme en periode, inden hun flyttede ind på BASE.
“Jeg kunne ikke rigtig finde ud af at holde fri, og være nærværende overfor børnene”. Jeg fik ikke afsluttet om eftermiddagen – rejste mig bare og gik ned og hentede børn. Men nu arbejder jeg, når jeg er her på BASE. Og kun meget sjældent, når jeg kommer hjem.

I det hele taget er jeg blevet meget mere professionel, efter jeg er rykket ind på BASE. Før hoppede jeg rundt fra projekt til projekt…Men rammerne har medvirket til, at jeg er steppet et niveau op i min forretning, og har godt gang i virksomheden. Det tror jeg simpelthen ikke var sket, hvis jeg havde siddet alene derhjemme.

Jeg vil anbefale ALLE, der sidder hjemme og arbejder, lige at tjekke, om ikke der er bedre muligheder for et godt arbejdsliv på BASE.”

Tina – bor i Langå og arbejder for en virksomhed i København:

“Jeg er egentlig ret god til at holde mig selv kørende, og har tidligere arbejdet hjemmefra. Men efter en periode med stress, fik jeg ansættelse hos en virksomhed i København, og jeg rykkede ind på BASE. Det er jeg rigtig glad for.

Her har jeg et fællesskab med andre. Vi hilser på hinanden om morgenen, og hyggesnakker over frokosten. Og så kan jeg lukke døren til mit kontor, og fordybe mig i arbejdet.”

Tina er meget opmærksom på at adskille fritid og arbejde, så hun arbejder, når hun er på arbejde. Og holder fri, når hun har fri;

“Jeg lader endda arbejdstelefonen ligge på kontoret”, fortæller hun.

Til gengæld har Tina sin hund med på arbejde hver dag. “Gucci kan ikke lide at være alene hjemme, og hygger sig med at være med mig på arbejde. Så får jeg også en gå-tur hver dag efter frokost”.

  • Sidder du på dit hjemmekontor, og savner nogen at snakke med hen over frokosten?
  • Bruger du for meget af din arbejdstid på praktiske ting, der ikke rigtig har noget med dit egentlige arbejde at gøre?
  • Er du selvstændig, freelancer eller arbejder remote for en virksomhed langt væk?

Så kom og se på mulighederne for at blive en del af  BASE Business. Vi har små lokaler, hvor du kan lukke din dør – og lade den stå åben, når du har brug for at være en del af et fællesskab.

Kom med indenfor på BASE, og se et af vores kontorer HER

Skriv eller ring til Karoline for få en fremvisning og høre nærmere om, hvilke muligheder du har for at komme ud af hjemmekontoret.

Mail: kl@basebusiness.dk
Mobil: 5134 3216

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset BASE Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

    Du kan forvente at modtage ca. 10 nyhedsbreve om året.
    Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af de mails, vi sender.
    Privatlivspolitik