Skip to main content

Det siger husets
virksomheder

Læs her og se videoer om, hvad en del af de virksomheder, der holder til hos BASE Business Bjerringbro, siger om vores faciliteter.

“Det eneste jeg har haft med er mit eget IT udstyr og et par reoler, resten er lånt her på stedet. Jeg kan bruge al min energi på virksomheden og der kommer ingen ekstra omkostninger, fordi forbrug, internet og pedelordning alt sammen er inkluderet.
Vi sparrer ofte over frokosten og det giver en fantastisk dynamik. Og så har jeg konkret også fået nye kunder, der bor i huset.”

– Maja Kragh Thomsen, ejerleder M2 Bogføring

“Jeg befinder mig rigtig godt på BASE Business. Jeg driver en lille virksomhed og nyder derfor godt af alle de faciliteter, der er i huset. Konference- og mødefaciliteterne er gode, og der er mulighed for at bestille forplejning. Kantinen kan jeg også benytte til daglig, så det er nemt for mig at holde eksempelvis et frokostmøde.

Ud over de fine fysiske rammer, følger der en række servicefunktioner med, når man lejer sig ind på Base Business: Rengøring, pedel, post, presse m.v. helt på niveau med det, der findes i større virksomheder, hvilket er en stor lettelse for en lille virksomhed som min.

Når jeg har kunder og gæster på besøg, bliver de ofte overraskede over, at der findes lokaliteter som denne. Jeg har fra den første dag været glad for, at jeg traf beslutningen om at flytte ind her.”

– Lisbeth Høstgaard, indehaver og leder
Høstgaard og Kvisten

“I forbindelse med større prøveopstillinger af professionelle robot­­løsninger til håndterings­arbejde, nyder jeg godt af, at alle industrielle installationer som luft, strøm og udsugning er i huset i forvejen.
Der er mange forskellige virksomheder i huset, og vi bruger hinanden i et professionelt uformelt netværk. Jeg har konkret fået input og hjælp fra fx industriteknikere og forsikringsrådgiver.

Jeg står alene for den tekniske løsning, så det er en stor fordel for mig, at kunne disponere over mødelokaler og blive serviceret af kantinen, når forhandler og slutkunde kommer på besøg, for at teste anlæggene.
Da jeg ikke har min daglige gang i huset, har jeg nydt godt af, at husets pedel har kunnet håndtere modtagelse og afsendelse af varer og gods, på mine vegne. Det har i praksis sparet mig for mange ressourcer.”

– Indehaver Troels Færch FC-Maze ApS

Interesseret i kontor- eller
værkstedslokaler på Base
Business Bjerringbro?

Kontakt Karoline Lynggaard på 
kl@basebusiness.dk
eller +45 51 34 32 16

Interesseret i kontor- eller værkstedslokaler
på Base Business Bjerringbro?

Kontakt Karoline Lynggaard på 
kl@basebusiness.dk
 eller +45 51 34 32 16

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset BASE Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

    Du kan forvente at modtage ca. 10 nyhedsbreve om året.
    Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af de mails, vi sender.
    Privatlivspolitik