Skip to main content

Virksomheder i
BASE Business

AB Digital har bl.a. udviklet www.findenplads.dk, her forbindes sociale tilbud med kommunalemyndigheder, således at de nemt kan finde gode pladser til borgere.

ACIA

Acia er din uafhængige leverandør af netværksløsninger indenfor kabel TV og Internet.

Brorson|Consult er specialister i udvikling og optimering af alle typer af sociale tilbud, eksempelvis døgninstitutioner, aktivitetstilbud, bofællesskaber, STU, forsorgshjem og plejehjem. De rådgiver også om de ledelsesmæssige udfordringer i at udvikle og drive et socialt tilbud, så ledelsen står stærkere.

Christensen/Kromann ApS er et rådgivende Ingeniørfirma med speciale i geoteknisk rådgivning.
Firmaet er etableret af Kaare Kromann og Thomas Christensen, som besidder over 20 års erfaring indenfor det geotekniske fagområde.
Christensen/Kromann ApS beskæftiger sig med alle aspekter indenfor det geotekniske fagområde, herunder jordbundsundersøgelser, geotekniske tilsynsarbejder, geotekniske beregninger på pæle, spunsvægge, støttemure osv.
Desuden har de en bred erfaring med den praktiske udførelse af funderingsmæssige problemstillinger, hvor de blandt andet på vindmølleprojekter udfører såvel tilsyn som decideret byggestyring for bygherre.

DS Energy måler energiforbrug på dine maskiner og installationer. Dermed kan skabes overblik over virksomhedens energiforbrug, så der kan gribes ind overfor ressourcespild, spares penge og passes på miljøet.

FC-Maze er en rådgivningsvirksomhed med udgangspunkt i Industri 4.0, som er fundamentet i et produktionsunivers, hvor maskiner kommunikerer med hinanden, udveksler data og muliggør intelligens og automatik i netværket. FC-Maze blev etableret i januar 2018 og er ejet af Troels Færch.
Troels har mere end 20 års erfaring i arbejdet med tekniske løsninger for danske virksomheder, og han har siden 2007 også haft fokus på forskellige grene af ledelse: situationsbestemt ledelse, forandrings ledelse og LEAN ledelse

Finurligheder er din kreative samarbejdspartner
Sammen arbejder vi med din virksomheds branding  – så den bliver set, husket og værdsat af kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Få hjælp til at  

– udvikle din virksomhed i takt med det, kunderne efterspørger
– skabe et sammenhængende og professionelt udtryk for din virksomhed
– kontinuerligt at øge synligheden og kundernes tilknytning til din virksomhed.

“Mad med omtanke” er firmaets motto. Food by Sejdenfaden leverer mad ud af huset til fester, private sammenkomster eller i virksomheden. Food by Sejdenfaden driver endvidere caféen i BASE Business.

Frederiksberg Beregnerservice ApS er en uafhængig beregnervirksomhed, som udfører opmåling og beregning af alle former for bygningsarbejde efter tegninger eller opmåling på stedet. Gennem grundighed og et højt fagligt niveau sikrer de korrekte kalkuler ved beregning af tilbud til såvel private som offentlige licitationer og arbejder. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Rødovre.

Freese Consulting arbejder med individuel – og teamcoaching, samt projektledelse og servicemanagement.

Grivan er et b2b Engros firma der formidler interiør og livstils produkter med salg til bla. blomsterhandlere, livstils- og netbutikker.

Nextron ApS er en værdibaseret virksomhed, der producerer og distribuerer serverløsninger baseret på Supermicro hardware samt pc’er til behovsorienteret løsninger primært baseret på Aopen. Nextron ApS har hovedkontor i Vanløse, mens deres Jyllandskontor er placeret på Base Business.

HØSTGAARD arbejder med at udvikle menneskers evne til at tænke, kommunikere og agere mere hensigtsmæssigt – på såvel det personlige som det professionelle plan.
Alle kan få mere ud af hverdagen på jobbet og livet generelt, hvis man bliver bedre til at kommunikere. Uhensigtsmæssig kommunikation og adfærd kan tage livet af selv de bedste intentioner og den største arbejdsglæde. Det påvirker arbejdet, og det påvirker en selv og omgivelserne. Uhensigtsmæssig kommunikation kan vendes til synergi og sprudlende samarbejde. Høstgaard tilbyder korte kurser, forløb, supervision, supervisionstræning og samtaler, uanset formen arbejdes der systematisk med at skabe forandring.

I-Trust har i over 10 år støttet kunder og samarbejdspartnere i sikkerhedsarbejde med tiltag for enkelt-organisationer som Sikkerhedsanalyser, Risk Management, Beredskab, Sikkerhedskultur m.v. I bredere anlagte analyser har I-Trust arbejdet med analyser af befolkningsgruppers holdning til sikkerhed og informationssikkerhed og digitalisering i offentlige organisationer i hele Norden.
I-Trust tilbyder støtte til organisationers arbejde med informationssikkerhed – til fastlæggelse af mål og krav, indførelse i effektive organisationsstrukturer og ikke mindst i sikring af medarbejdernes opmærksomhed og accept af roller og ansvar.

Kvisten er et center for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb, og deres pårørende.
Kvisten blev etableret i 1998 på frivilligt initiativ og drives i dag udelukkende af frivillige kræfter. Kvisten har tre afdelinger, Aarhus, Aalborg og Viborg. Afdelingen i Viborg tilbyder også samtaler i Bjerringbro, Grindsted, Holstebro, Nykøbing Mors, Randers, Silkeborg, Skive og Thisted. Der tilbydes individuelle samtaleforløb, parterapi, gruppeterapi samt foredrag og undervisning.

Med mange års erfaring, rådgiver LYdBEHAG om alt lige fra akustik og støj til specifikke produktvalg og systemsammensætninger af audio systemer

Massøren Jan Kjærsgaards kompetencer dækker ikke blot over massage, men også akupunktur, anti-stress, sportsmassage og sundheds- og træningsvejledning.

Projektledelse er deres metier. I Metier arbejder de for at skabe varige forandringer hos deres kunder ved at forbedre deres evne til at drive projekter, så de skaber bedre og hurtigere output, der kan omsættes til reel værdi for forretningen. De uddanner projektorganisationens medarbejdere i bl.a. SAFe®, PRINCE2®, PRINCE2 Agile® og Change Management, rådgiver om effektive processer til projekt-, program- og porteføljestyring og understøtter deres kunders forandringsprocesser med de rette IT-løsninger.

Mondrup Hypnose hjælper klienterne til at neutralisere de gamle overbevisninger, følelser og vaner, som de ønsker at give slip på. Alle de negative mønstre og overbevisninger som har holdt dem tilbage fra at føle tryghed, tilfredshed, glæde, selvværd, overskud, håb og lyst til livet. Samtidig arbejdes der også med at opbygge nye vaner, tanker og følelser omkring deres individuelle mål og ønsker, så de kan opnå varige forandringer og øget livskvalitet.

M2 Bogføring hjælper med bogføring, lønadministration, og ad hoc kontoropgaver. Det kan være opgaver som bogføring af bilag, klargøring af materiale til revisor, lønindberetninger og betaling af regninger.

Læge Robert Pind behandler i sin smerteklinik mange forskellige slags smerter, både akutte og kroniske samt sportsskader

RéVision+ er et moderne og innovativt revisionsaktieselskab baseret på tidløse værdier som kvalitet, engagement og tilgængelighed og ønsker at styrke samarbejdet mellem virksomhederne og deres revisor. Derfor har RéVision+ taget abonnement-konceptet til sig og tilbyder flere former for service med fast månedlig betaling.

Viborg Ungdomsskole har til huse i BASE med værksted til Trial motorcykler, her hygger en stor gruppe unge omkring deres trial-motorcykler og scootere.

Interesseret i kontor- eller
værkstedslokaler på Base
Business Bjerringbro?

Kontakt Karoline Lynggaard på 
kl@basebusiness.dk
eller +45 51 34 32 16

Interesseret i kontor- eller værkstedslokaler
på Base Business Bjerringbro?

Kontakt Karoline Lynggaard på 
kl@basebusiness.dk
 eller +45 51 34 32 16

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset BASE Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

    Du kan forvente at modtage ca. 10 nyhedsbreve om året.
    Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af de mails, vi sender.
    Privatlivspolitik