Skip to main content

Det siger
mødegæsterne

Læs her, hvad en lille del af vores tidligere
og faste mødegæster siger om Base Business
og vores faciliteter.

“FranklinCovey og Base Business har samarbejdet igennem ti år, og vi har afholdt flere workshops om året i huset. FranklinCovey såvel som vores kunder, der har været på workshop, har altid været meget tilfredse med at komme på Base Business. Huset og rammerne er skønne, servicen er unik og forplejningen i kantinen er helt i top.

Vi vil glæde os til fortsat at komme hos Base Business og dele De 7 Gode Vaner med virksomheder i Bjerringbro og omegn.”

– Ulla Kauffeldt, client partner
FranklinCovey

“På Base Business får vi altid en super god behandling, de er venlige og imødekomne med fokus på brugerne, så man føler sig godt tilpas. Der er styr på tingene, forplejning og lokaler er i orden, stor fleksibilitet og vi kan altid få det som vi vil :-).”

– Jonna Mortensen, mejeridirektør
Arla Foods, Rødkærsbro

“I forbindelse med afholdelse af to arrangementer – hver gang for omkring 60 personer – har vi oplevet Base Business som en professionel, imødekommende og meget fleksibel samarbejdspartner. Centret råder over fine, lyse lokaler med nødvendigt it-udstyr, og parkering lige ved fordøren.

Kantinen levede til fulde op til vores forventninger. Dejlig mad og venlig betjening.”

– Henrik Bang Jensen, filialdirektør
Danske Bank Bjerringbro

“Bjerringbro Varmeværk har benyttet Base Business som mødearrangør, når det drejer sig om større arrangementer, end vi selv kan håndtere. Bjerringbro Varmeværk har i den forbindelse oplevet Base Business som et dejligt sted at være, med gode faciliteter, pæne og velholdte lokaler samt et højt serviceniveau.

Bjerringbro Varmeværk kan helt klart anbefale virksomheder i samme situation at benytte Base Business til møder og andre eksterne arrangementer.”

– Charles W. Hansen, driftsleder
Bjerringbro Varmeværk

“Vi har i HR på Grundfos brugt Base Business til større HR Workshops og de gange, vi har været der, har de været meget servicemindede og fleksible.Vi har været glade for at bruge deres lokaler, som har stået klar, når vi ankom med den ønskede bordopstilling, så det har været lige til at gå til fra starten af mødet.

Til et af vores første møder var de desuden villige til at lade mig komme og teste lyd dagen før, da vi skulle have folk med over Skype, i stedet for at risikere, at det ikke virkede på dagen.”

– Pia Bloch Hansen, projekt support/PA for CHRO
Grundfos Holding A/S

“Jyske Bank har afholdt et større kundearrangement hos Base Business, hvor vi har nydt godt af det professionelle konference-setup, som Base Business tilbyder. Vi har oplevet høj kvalitet i alt fra specialkaffe til lækker hjemmebagt kage og en service ud over det sædvanlige.

På IT-siden havde vi medbragt specialudstyr, som straks blev mødt med, at Base Business hasteindkøbte det nødvendige sammenkoblingsudstyr og løste vores problem med et smil! Der er parkering ved døren, og alle ønskelige faciliteter inden for rækkevidde.

Base Business er endvidere oplevet i flere andre sammenhænge, hvor de blandt andet har stået for en lækker gourmet-anretning i anledning af vinsmagning og afholdelse af netværksarrangementer. Vi har haft en god oplevelse med Base Business ved enhver lejlighed.”

– Chris Trans Lundquist, afdelingsdirektør
Jyske Bank Bjerringbro

Interesseret i at afholde
kurser eller møder på Base
Business Bjerringbro?

Kontakt Karoline Lynggaard på kl@basebusiness.dk eller +45 51 34 32 16

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset BASE Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

    Du kan forvente at modtage ca. 10 nyhedsbreve om året.
    Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af de mails, vi sender.
    Privatlivspolitik