Skip to main content

Fra KnowHowZ til
Base Business
Bjerringbro

Da vi i 2006 blev udvidet fra et rent uddannelsessted til også at være en erhvervs- og udviklingspark, fik vi navnet KnowHowZ for at understrege bredden i vores samlede udbud. Vi fik senere titlerne »Erhvervslivets Hus« og »Midtjysk Center for Videndeling« koblet på. De mange forskelligrettede navne medførte, at nogle ikke rigtig helt vidste, hvad vi egentlig havde på hylderne, og hvad vi stod for.

Det har vi med Base Business Bjerringbro lavet om på. Det fortæller, at vi udgør de fysiske rammer for en mangfoldighed af erhvervs-liv, og er daglig arbejdsplads og mødested for engagerede mennesker og virksomheder, der forstår, at stor faglig variation, forskellige mennesketyper og samarbejde på tværs er både inspirerende og udbytterigt.

Sådan opstod KnowHowZ

Det hele startede i 1996, hvor Bjerringbro Egnens Uddannelsescenter blev stiftet af det daværende Viborg Amt, Bjerringbro Kommune og Grundfos i samarbejde med en lang række lokale virksomheder. Initiativet var yderst tiltrængt, og formålet var at sikre, at området fortsat havde et centralt sted for erhvervsrelaterede uddannelser.

Fire år tidligere var Bjerringbro Uddannelses Center, der rummede flere skoler, gået konkurs på samme adresse.

Fra starten lagde det nyetablerede center hus til EUC Midt, Viborg Handelsskole, VUC Viborg og AMU Midt. Nogle af disse uddannelsesinstitutioner fusionerede efterfølgende, og det gav overskydende kvadratmeter i centeret. Den ledige kapacitet åbnede for et helt nyt kapitel.

I 2006 blev centeret således udvidet med en Erhvervs- og udviklingspark og samtidig ændrede vi navnet til KnowHowZ for at understrege bredden i det samlede udbud til erhvervsliv og organisationer.

I dag består Base Business Bjerringbro af to forretningsområder:

Uddannelses- og konferencecenteret

Uddannelses- og Konferencecenteret huser uddannelsesinstitutioner og står for udlejning af møde- og konferencefaciliteter til erhvervslivet.

Erhvervs- og udviklingsparken

Erhvervs- og Udviklingsparken har kontor- og lagerfaciliteter målrettet til iværksættere og små/mindre virksomheder.

Vil du også følge med i, hvad der sker i erhvervshuset BASE Business Bjerringbro, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

    Du kan forvente at modtage ca. 10 nyhedsbreve om året.
    Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af de mails, vi sender.
    Privatlivspolitik